Hejsan...


Finns det något tristare att göra än att tvätta, städa och diska? Nä tror inte det. Det är i alla fall vad jag gör idag. I alla fall tvättar. Skulle egentligen ha städat också och passat på medans killen inte är hemma men kände mig inte motiverad till att städa för fem öre. Men i morgon måste jag verkligen ta tag i skiten och få nåt gjort här hemma. Ser verkligen ut som ett bombnedslag här och det hatar jag verkligen att det gör. Men finns inte motivationen så gör den ju inte.
Var väl uppe för länge i natt så det är därför jag inte orkat ta tag i städet, skyller jag på. Har känt mig så slö hela dagen nämligen.


Ikväll blir det dator och tv som gäller för min del. Bara att hoppas att det går nåt bra på dumburken, vilket är väldigt sällan det gör. Mest massa dåliga såpor hela tiden som man inte ens är sugen på att börja följa.
Så otroligt skoj är det inte att behöva låsa sig framför tvn.
Den ända såpan som går att kolla på är ju Big brother. Har ju sett den från första säsongen och kan bara inte sluta följa personerna där i som gör bort sig inne i huset för hela världen. Tyvärr har ju den såpan blivit sämre och sämre med tiden också, men ändå sitter man där och kollar för att man bara måste se på folket där inne.


Hoppas att jag lyckas få tag i min kära pojkvän ikväll på telefon. Han kanske har fullt upp så att han har stängt av telefonen eller så hör han den inte.  Måste ju bara prata lite med honom innan jag går och lägger mig så att jag kan säga hur mycket jag saknar honom nu när han är borta. Men det vet han redan att jag gör men han kanske blir glad över att höra det från mig också får jag hoppas. Dör ju inte om jag inte får tag i honom för han kommer ju ändå hem i morgon någon gång på eftermiddagen / kvällen och då får jag ju äntligen träffa honom och höra hur hans helg har varit in i detalj.


Ha det bra.