Jag kommer få så jävla mycket skit för det här, men folk ska fan inte tro att dom kan behandla mig hur som helst och att jag ska släppa allt jag har bara för att gå dit när jag inte ens gjort nåt fel.
Om det nu är så att mitt jävla schema blivit ändrat utan att jag blivit meddelad, då tänker jag inte ställa upp på att gå dit bara för att dom ringer och försöker få tag i mig. Jag går efter det schemat jag kopierade först och jag anser inte att jag ska behöva åka dit då och då på min fritid för att se om det blivit ändrat från den ena dagen till den andra. Det kan dom ta mig fan fetglömma. Det är chefens ansvar att meddela det i så fall och gör han inte de så får han antingen stå där själv eller ta in nån av de ordinarie, det är fan inte mitt problem. Och säger han något så ska jag minsann tala om ett och annat, jag är inte den som håller käften, och absolut inte när jag vet med mig att felet inte ligger hos mig.
Är andra gången den här månaden som det inträffar nu i sådana fall. Sist handlade det om 15 minuters ändring på det där jävla schemat. Jag är så jävla less på det där stället. Hade det inte varit för att jag behövde få ihop mina a-kassadagar så hade jag inte satt min fot där en gång till.
Det ringde några gånger från olika nummer sen fick jag sms som jag inte heller svarade på. Har nyss stängt på min mobil på ljud igen, nu är det ju inte lång tid kvar där så då lär ingen ringa fler gånger. Lyssnade precis av min svarare, där hade hon talat in och undrade vart jag var. Men nä...jag skiter faktiskt i vilket nu känner jag. Är fan så jävla less på allt och alla nu så jag orkar inte bry mig om nåt. Plockade bort en idiot från min vänlista på Facebook, en jag stört mig på riktigt länge nu, nån som alltid ger världens mest korkade kommentarer, men idag gick han för långt så han rök. Han har nog inte märkt det än och om, ja då skiter jag i vilket.