Var inne på Intersport igår och kollade efter löparskor. Snackade först med en yngre kille som tyckte jag behövde en viss sorts skor med pronation i. Så jag testade ett par och gick runt i dom ett bra tag och han tog en annan kund emellan.  
Frågade sen om jag fick göra en sån där fotanalys men han tyckte inte det behövdes då det syntes så väl på hur mina skor var slitna.
När jag gått runt där en stund så kom en annan äldre och frågade om jag behövde hjälp så då sa jag samm sak till honom som till den föregående. Men denna tyckte inte att jag skulle ha en sko med pronation i. Så jag fick göra en fotanalys tillslut i alla fall. Och jag ska visst ha neutrala skor enligt den. 
Så jag fick testa två olika par. De ena var inte sköna alls och av märket Nike och jag gillar inte Nike. Och den andra paret var Adidas. Riktigt sköna skor, gillar ju Adidas också för den delen så det var ett plus att de var sköna. Men i vilket fall som helst så sa jag till den äldre när jag bestämt mig för vilka jag skulle ha att jag tyckte att jag kunde få rabatt på dom. Det gick han inte med på och drog upp olika anledningar till att jag inte kunde få det. 
Så jag tog skorna och gick till kassan och så sa jag till den yngre killen som hjälpte mig först att det var ju tur att att jag fick göra fotanalysen tillslut. Och så lade jag till att jag kunde få rabatt på skorna till honom också. Så jag fick faktiskt 20% på dom. Blev riktigt snopen och glad att jag utan tvekan fick det. Riktigt snällt faktiskt. Så behövde inte lägga 1399kr för skorna utan fick dom för 1119kr. Det gjorde verkligen min dag igår.