Jag vet, är så slö på att sätta mig och blogga. Jag borde skämmas. Men vad har jag för nåt vettigt att skriva om som nån annan skulle vara intresserad av att läsa ?

Men i vilket fall om man ska dra allt kortfattat så har jag ju hittat kärleken som ni kanske läst och så har jag flyttat hit och bor numera i hus och har fått två hundar och sambons son på köpet. Inte alls fel. Tycker otroligt mycket om både hans son och djuren. Och djuren ser jag som mina egna. Dom är helt otroligt underbara de där små liven. Och hans son är helt underbart gullig och snäll men kan vara rätt påfrestande till och från. Men det är ju alla ungar.

Fyllde år gjorde jag häromdagen och så hade jag tur att han jobbade på nära håll denna gång så han kom hem med tio röda rosor till mig. Och det jag önskade mig ska jag få vid ett senare tillfälle. Jag vill nämligen ha en stegräknare för 329kr som jag hittat på nån internetsida.

Tråkig hon är som önskar sig en sån tänker ni säkert nu. Men nu är det såhär att jag vill försöka gå ner i vikt, alla de där kilona jag gick upp när jag slutade röka så därför kanske den får mig att bli motiverad till att gå mer än jag gör nu. Som det är nu så går jag ju inte något nämvärt mycket...bara ut med hundarna så de får sin promenad. Skulle behöva gå mer än så även utan hundar.

Skulle inte vara så dumt att motionssimma men så vill jag ju inte visa upp min tjocka kropp för massa folk. Så får väl nöja mig med promenaderna, dom är ju i alla fall gratis också. Plus att jag inte behöver passa på några öppettider.

Nu ska jag spela en liten stund innan sambon kommer hem med sin son.