Egentligen var väl en Lördag en helt fel dag att släcka ner på. Dels för att folk vill ha mysiga hemmakvällar till nån film och andra vill festa. Och då är det ju kanske inte så skoj att behöva släcka ner överallt. Så därför tror jag att många lät bli. En söndag hade nog varit bättre för då är det ju ändå inget särskilt som händer.

Jag tänkte först låta bli att släcka ner för att kunna sitta här och surfa runt i stället för att inte göra nåt alls den där timmen. Men så drog jag på mig skorna och gick två varv runt området där jag bor. Det var grymt skönt när jag väl kom ut och så hade jag sällskap i telefonen så då gick den där timmen relativt fort ändå.

I natt har jag som omväxling sovit så gutt, undra om det var promenaden på en timme som gjorde det. Ska nog börja gå ut lite oftare och stänga ner datorn så att den inte är på hela tiden. Det händer ju egentligen inte något vidare skoj på nätet ändå. Man sitter och kollar runt på sina vanliga sidor och lyssnar på musik typ, eller så kollar man på nån gammal film. Men så är det så svårt att slita sig från datorn för att dra på sig skorna, särsklit om det är kallt ute.

Men det ska bli ändring på det nu snart. Jag måste verkligen röra på mig mer för att kanske gå ner några kilon i vikt. För så här mycket som jag väger nu har jag aldrig vägt i hela mitt liv, så jag känner mig helt överviktig fast jag ligger på normal enligt BMI.

Fast jag kan ju vara glad så länge jag inte ser ut som vissa andra. Men för att inte göra det så gäller det väl att hålla igång för annars lär jag väl snart vara där själv, och det vill jag verkligen inte. Fett är äckligt!