Låg och funderade på killar och sex. Har kommit fram till att de senaste två killarna jag legat med sen jag blev singel påstått sig vara så bra I sängen och att folk inte klagat, snarare tvärtom.
Och givetvis så har man ju blivit nyfiken och restat på. Men nä, aldrig mer. Båda sög rejält. Fattar inte hur killar kan komma sig för att kläcka ur sig saker som de inte lever upp till. Den ena killen hör av sig ibland och vill ligga. Men nix, kommer aldrig bli någt mer ligga där, men dum som man är så skyller man på annat istället för att säga att man inte vill. Undra varför? Kan det va att man vill ha det där dåliga ligget som reserv, nån i brist på annat om det skulle knipa? Kul i alla fall att han fortfarande vill trots att jag inte ville suga. 
Sen har vi en som tror att han är bra då tjejer enligt honom återkommer. Jag har varit där själv vid 3 olika tillfällen med två och fyra års mellanrum. Och på de åren borde personen i fråga lärt sig något. Så hur han ens kan få ligg av samma tjej fler gånger övergår mitt förstånd. Till och med ett gammalt ex som var oskuld och bara 15 då vi var ihop, var mer erfaren än den här på närmare 40 åldersmässing. Borde lärt Honom ett och annat, men hopplösa fall går inte att lära. Har drivit så mycket med honom så jag har låtit honom tro att jag skulle vilja ligga. Och den dumme fan har nog gått på det. Tycker det borde gått upp ett ljus när jag aldrig har velat dyka upp fast jag sagt att jag ska flera gånger men aldrig gjort det. Sen har vi en som är riktigt bra som borde kunna skryta om det. Är knappt så jag vill ligga med honom fler gånger då han garanterar ligger runt som fan med massa Äckel, man vet ju vilka tjejer han umgås med och vill umgås med, Den ena är äckligare än den andra. Usch! Så ska nog ta mig en tripp till vårdcentralen och kolla upp mitt blod för säkerhetsskull någon dag i rappet. Det är ingen som vet vad han har. Och jag tror till 10000% att han ljuger när jag frågar honom om han fått ligga på länge och han säger att det är när vi hade sex senast. Det kommer märkas efter att jag tagit och gjort testerna.