Vet inte vad som har hänt med mig. Förut kunde jag blogga hur mycket som helst om allt och inget. Fast och andra  sidan är det bara jag och en till som hade tillgång till mina innersta tankar, funderingar och händelser i mitt liv. Här vill jag ju inte skriva för mycket, nån kan ju ta åt sig. Där visste jag ju att jag kunde skriva av mig om vad som helst och om vem som helst utan att den jag skrev om fick reda på det. Här kan jag ju inte skriva det jag vill på samma sätt. Det stör mig lite. Men kan ju alltid blogga det mest privata där och det mer ytliga här. Fast surt det med då jag vill kunna skriva vad som faller mig in om vad som faller mig in. Men en vacker dag gör jag nog det också.

Längtar nästan tills på Måndag dock ej att gå upp tidigt men ska bli skönt att komma tillbaka efter att ha varit hemma en vecka och varit sjuk. Det har ju inte varit så roligt. Ännu mindre kul är det ju när man förlorar så mycket pengar på att va hemma. Men man kan ju inte hjälpa att man blir sjuk. Hoppas att jag håller mig frisk nu ett bra tag framöver. Men det är väl inte att lita på att man gör då folk inte har vett till att hålla för käften då de hostar rakt ut på en då de ska betala. Inte undra på att man blir smittad. Man blir en aning äcklad ibland då de står och hostar rakt ut. Vuxna människor borde ha lite mer hyffs.

Snackat i telen med någon jag inte pratat med på länge har jag också gjort. Personen i fråga har hittat sig nån nu. Det var ju kul. Och så fick jag reda på att den personen blivit varnad för att ge sig in i nåt med en annan person. Tur det måste jag säga. Hade varit synd om den annars. Men den ville ju inget ändå, då den upptäckte saker med den andra. Tur att folk ser saker innan det är försent ibland.

En kommentar från dig vore lite trevligt att få då du ändå varit inne här och läst. På så vis kanske jag hittar en intressant blogg att börja följa som jag inte hittat till annars. Och er jag känner  i verkligeheten ni borde också ta och kommentera lite om ni nu ska kunna fortsätta läsa som ni säkert vill.