Jag blev grymt ölsugen ikväll. Tänk vad gott det skulle vara med några öl. Några öl som får mig att glömma saker jag går och funderar på.

Vad skönt det hade varit även om det bara vore för en kväll, men det går inte för då kommer jag inte upp imorgon bitti och jobba bakis vägar jag.

Måste verkligen köpa hem några öl i veckan så att jag har några hemma!

Snackade med MC igår i telefon en snabbis. Det var trevligt, har ju inte snackat med varandra i telefon på över ett och ett halvt år och då var jag ute och festade och hade honom i telen hela kvällen typ. Sen vet i fan vad som hände, men ingen ringde nån förrens igår då jag ringde honom då jag ville veta något.

Undra om han ringer upp mig imorgon, tror inte det men kul vore det om han kommer ihåg.  Var ännu en sån där person man kunde snacka om allt och inget med i evigheter.

Sen har jag ju lyckats göra bort mig, ventilerade av mig lite till någon och den jag ventilera av mig om fick messet i all hast. Inte så bra kanske. Fast och andra sidan så kanske det får personen i fråga att tänka lite och förstå hur jag tycker och tänker om saker och ting också. Så det får man väl i så fall se som det positiva i det negativa. Inget var ju illa menat fast det kanske verkat så. Får väl som sagt var se.