Ibland undrar jag vad jag själv gör. Borde väl egentligen leta efter nåt seriöst istället för att ha kk.
Men just som det är nu trivs jag att ha det som det är. Bara ligga och sen dra typ och inte behöva bry sig om nåt annat och framför allt inga krav.
Jag gör vad jag vill och även med vem jag vill och han likaså. Inga känslor inblandade alls och det är bra.
Och hittar man någon under den tiden så är det ju bara roligt. Men tills dess så funkar detta. Dock inte det bästa ligget, men kanske faktiskt kan bli, vad vet jag? Har ju redan en favorit. Men vi har typ ingen kontakt längre, jag har slutat höra av mig dit. Visst kan jag väl känna att jag är sugen på att bara ringa för att prata ibland men nä, är trött på att det bara ska va jag som hör av mig, så kan lika gärna va om inte han vill ha kontakt. Det är hans förlust, inte min. Dock lite nyfiken på vad han menade med att jag skulle "få ligga mindre"? Fick den kommentaren då jag nämnde att jag gjort ett test. Som det är nu är det ingen skillnad mot innan, bara en annan person, så ligga mindre kan jag ju knappast säga att det är. Tji, fick du typ.
Från det ena till det andra. Ibland kollar man in vissas uppdateringar på nätet, vad är det för fel på vissa egentligen? Allt står verkligen inte rätt till där uppe, men kanske inte så undra på då personen lär stannat i tonåren, eller knappt det. Men lite kul att se när personen gör bort sig själv och visar i text hur otroligt korkad den är. Inte mina problem, men jag skrattar åt det.
Skulle kunna skriva mer men jag orkar inte just nu, ska sätta mig och kolla på Youtube nu en stund i brist på annat innan jag sätter igång och städar.