Hur långt skulle ni gå för att få ihop pengar till en bröllpsresa? Jag undrar hur långt några av mina fd vänner gick för att få ihop pengar till sin enda resa för några andra resor har dom väl inte råd med?
För att göra en lång historia kort och lite bakgrun till allt så var allt var frid och fröjd fram tills midsommar då jag inte dök upp ihop med sambon till dom utan var hemma och hade mensvärk. Och för att slippa sitta ensam så bjöd en kompis in sig till mig för att han inte hade någonstans att va och ville inte sitta själv. Och i och med att han var schysst mot mig då det var hamnfestivalen så var det ju givet att han fick komma hit så han skulle slippa va ensam på midsommar.
Och sen den dagen surades det som fan att jag inte dök upp men kunde ha en kompis hos mig. Men vad var skillnaden, oavsett om jag suttit ensam eller  inte så hade jag ju inte dykt upp dit. Och kunde inte jag få ha det trevligt med en kompis på hemmaplan då för att slippa sitta ensam och ha ont? Nä tydligen inte.
Så då slutade hon helt och hållet spela Wf mot mig som vi brukade spela. Och när jag sen messade henne och frågade varför hon slutat spela fick jag som svar, " Jag spelar fortfarande men inte mot dig. Är bara besviken på dig sedan midsommar.... och att du skrivit på fb att du hade roligare med din kompis än om du varit med din sambo och då gäller det även oss. Ska jag vara ärlig har jag inte mycket till över för dig längre..." Och där tog hon för givet att jag menade att dom inte dög. Så jag messade tillbaka, "Ska jag be om ursäkt till dig för att jag brukar ha roligare med kompisar än med sambon menar du? I så fall borde han va skitsur på mig vid det här laget för han vet också vad jag skrev. Jag räknade ej in dig och din gubbe i den texten som du verkar tro men vill du ta det så och vara sur för det är det ju upp till dig." Och sen dess hörde jag inget därifrån tills sambon fick en inbjudan till deras bröllop för tre fyra veckor sen som var nu i början av december.
Då skickade jag en förfrågan till henne om hon ville spela Wf och då accepterade hon den och var trevlig som fan och pratade med mig därigenom och var som vanligt.
Men jag kände att det var något som inte stod rätt till så ville inte alls gå på det där bröllopet men ville inte säga vad jag kände till sambon för att han skulle kunna säga att jag bara tror saker. Och det sa jag till sambon och morsan min tyckte jag skulle gå för hans skull.
Men jag fixade det lite fint för mig i hopp om att jag/vi skulle slippa, så jag sa att han kunde ju jobba lite den helgen på lördagen där om det kom in något. Och till min stora glädje och tur så fick han jobba lite som blev hela kvällen tillslut. Vilket resulterade i att vi missade deras tråkiga bröllop i kyrkan. Jag avskyr att sitta i kyrkor och höra massa religionssnack,ska ju inte ens gifta mig i en själv om jag får för mig det nån gång. Och honom gjorde det inte heller något att han missade den delen.
Men i vilket fall så åkte vi ju till den där festen runt 22-tiden på kvällen då han ville dit för att han lovat hennes gubbe att vi skulle dyka upp. Tänkte bara åka dit och visa oss och sen hem igen för han var svintrött efter 13 timmars jobb som det blev i slutändan. Så jag tog bara på mig en lite finare överdel och finbyxor äger jag inga så tog mina vanliga tunna svarta som egentligen är träningsbyxor och så åkte vi dit. Trodde det skulle vara bra ös på den där festen. Men folk satt där runt borden och såg inte överdrivet roade ut, jättestelt och tråkigt. Kunde ju tro att det var på en begravningsfika man hamnat. De enda som höll igång var de där jobbiga ungarna med sitt gapande och springande hit och dit, men det hade man ju också klarat sig utan. Och som hon såg ut sen, men hyffad som man är säger man ju att hon är jättefin och grattar dom och så vidare. För vem är så oartig och säger sanningen i ett sånt läge? "Grattis, men du ser ut som en levande köttbulle, du kanske borde tagit på dig en klänning som dolde dina valkar." Nä sånt säger man inte. Men tårtan var i all fall god om man ska säga nåt gott om hela kvällen, men det bästa var ju när vi gick därifrån en timme senare.
Och häromdagen åkte vi förbi där enbart för att jag behövde gå på toa innan vi åkte vidare och handlade, så då stannade vi kvar där på fika och hon låg som hon brukar i ryggläge i soffan och glodde på tvn. Så pratade med henne lite där innan jag satte mig hos gubbarna och lyssnade på deras snack. Men då sa hon iaf inget utan var någorlunda som vanligt.
Men sen när vi skulle spela wf så passade hon hela tiden så till slut frågade jag vad det var med henne, och varför hon passade hela spelet igenom och inte ville spela. Då skrev hon sen "Ska jag vara ärlig så känner jag inte för att spela mer med dig. Jag blev så otroligt besviken i lördags... något annat du undrar över? Så då frågade jag vad hon blev besviken över och om det var för att jag kom till festen ( i och med att jag kände på mig att hon bara spelade trevlig). Då blev hon besviken över att vi inte kom och sedan över vad jag hade på mig. Så då var jag ju tvungen att fråga om inte huvudsaken var att vi kom dit. Och då kunde hon inte ge mig något positivt svar på den frågan. Och att jag var en person som hon inte hade plats för i sitt liv och att hon ansåg att vi hade helt olika tänk och olika värderingar. Och sen kunde jag ju inte låta bli att skriva det jag misstäntke om att det bara var falskspel från hennes sida för att få ett bidrag till deras resa. Och då kunde jag få tillbaka mina äckliga pengar för dom ville hon inte och andra sekunden så brann dom inne och då skulle jag inte få dom. Sen var tjafset igång. Så snacka om att va falsk. Vara trevlig enbart för att få bidrag till en resa.
Ger nog inte deras förhållande så många år till, han gifte sig nog bara med henne för deras barns skull då jag hörde på omvägar att han hade yttrat sig om att han tänkte säga nej i kyrkan bara veckan innan deras vigsel skulle äga rum.
Han skulle ju lätt kunna få nån annan som behandlade han som han förtjänade och hjälpte till lite, inte en sån fet padda som hon som inte gör ett skit där hemma förutom att inta ryggläge så han får städa och hålla på även om hon är ledig efter att han kommit hem från jobbet.
Jag hoppas verkligen att han är så smart så han tar sitt förnuft till fånga när hans barn blivit äldre och lämnar henne ensam och övergiven som hon förtjänar. Han hade haft det både bättre ställt ekonomiskt och renare omkring sig om det inte vore för henne.