Jag har som vanligt ingen aning om vad jag vill när det gäller saker och ting.

Jag är både sugen på att åka till en viss person och ändå inte sugen. Det som gör att jag är sugen är ju att jag slipper sova själv och sen kan det vara skönt att komma iväg lite från mitt egna hem.

Tror ju inte att jag lär få hit personen igen bara för att jag vill ha sällskapet i sängen då han varit här sist och alla andra gånger också även att det inte varit så många som det lät som.

Nej, det är inte sex jag vill ha, det är bara gutt att ligga och känna lite närhet typ, sexet kan faktiskt helt seriöst skippas, det är inte nåt jag måste ha. Inte för att det är fel på sex men då ska det ju va med nån som matchar mig bättre där än vad han gör och det gör inte han när det gäller vissa saker. Fast han är den enda man kan ha roligt med där i och skratta med eller åt.

Men skit samma... jag får som sagt var se hur jag gör på Onsdag. Känner jag mig själv rätt så hamnar jag inte hos honom utan blir kvar här hemma. Man är ju inte så pigg efter att man kommit hem från jobbet.

Men finns ju en semester man kan dra dit på om inte annat. Fast lär nog inte bli så då heller. Då har jag väl kommit på nån annan undanflykt för att inte åka.

Jag är för hemmakär.