Till att börja med vill jag passa på att önska min kära sambo ett stort grattis på födelsedagen. Hoppas verkligen att du får en underbart underbar födelsedag. Puss och kram på dig min fina älskling.

Det var hundra år sen jag bloggade. Eller så illa är det inte men snart ett år i alla fall. Har ju egentligen haft massa att blogga om men så har jag ju träffat kärleken och då har jag hellre umgåtts med honom än att sitta här och blogga en massa.
Men funderar allvarligt på att börja blogga igen.

Såg att en person vars blogg jag läser hade lagt till mig bland bloggar hon läste. Kan tyvärr inte göra detsamma för jag har ingen aning om hur man gör. http://alltmellanhimelojord.blogspot.com/ Kanske kan berätta för mig ?


Har en fundering på att lägga ner denna blogg och starta upp en annan och börja om helt och hållet. Men denna har jag trots allt haft så länge så jag vill ju inte förlora denna heller. Men två kan man ju ha för den sakens skull. Vet dock inte vad jag ska ha för bloggnamn på den andra...och det innebär att det kommer dröja innan jag gör en ny.
Nä det var allt för denna gång. Återkommer snart igen och skriver lite mer.